“Am beneficiat de o colaborare eficienta, cu rezultate, alaturi de Cabinetul de Avocatura Sora George Alin si ne-a fost oferita o satisfactie maxima, atat in gasirea unei solutii pentru problema noastra, cat si in ceea ce priveste colaborarea cu acest Cabinet, care ne-a oferit cu profesionalism suportul legal solicitat."

Daniel P.

Am apelat intamplator la Cabinetul de Avocatura dupa ce am fost sanctionati contraventional. Nu cunosteam foarte bine legislatia in vigoare, motiv pentru care am contactat acest Cabinet.

In urma unei indelungate experiente si relatii, putem confirma ca ne-au fost de un real folos sfaturile pe care le-am pus in practica, precum si informarea cu acuratete in ceea ce priveste domeniul nostru de activitate.

Contractele de Amanet au fost redactate de Cabinetul de Avocatura SORA George Alin, sub atata supraveghere a Avocatului Titular, si ori de cate ori am solicitat o actualizare, am primit un nou draft ce a corespuns cerintelor noastre.

Razvan S.
Manager - PAWN AMANET

Prin intermediul Cabinetului de Avocatura, ne-am recastigat increderea in valori precum: corectitudinea, punctualitatea si transparenta AVOCATULUI. Acest Cabinet de Avocatura intruneste toate calitatile necesare pentru a reovla problemele Societatii noastre cu promptitudine, obiectivul principal fiind de a gasi o solutie practica si in corespondenta cu cerintele noastre. Cabinetul de Avocatura ne-a reprezentat cu profesionalism interesele in relatiile cu partenerii sau colaboratorii nostri, cat si in fata instantelor de judecata, cu responsabilitate si confidentialitate.

Marian D.
Director General - SOMECO SA

In calitate de Administrator al Hotelului 'Casa Romaneasca' am incheiat, la atenta supervizare a acestui Cabinet de Avocatura, contracte cu Agentii de Turism, Contracte de Publicitate, Contracte cu Furnizori.

Am fost reprezentati de-a lungul timpului in fata Instantelor de Judecata de acest Cabinet de Avocatura si am beneficiat de o asistenta juridica ireprosabila.

Creantele pe care Instanta ni le-a acordat, impreuna cu penalitatile de intarziere, au fost recuperate de Cabinet.

Vasile A.
General Manager - HOTEL CASA ROMANEASCA

Am contactat Cabinetul de Avocatura, inca din momentul in care ne-am lansat pe piata, am infiintat Societatea cu ajutorul Cabinetului si ne-am desfasurat activitatea, dezvoltandu-ne exponential de-a lungul timpului alaturi de acest partener.

Contractele au fost atent studiate si concepute, iar ulterior revizuite, in functie de realitatiile juridice, in asa fel incat sa minimizam riscurile si sa nu existe nici clauze abuzive.

Adrian D.
Manager - NETVERS SRL

Am fost surprinsi inca din prima clipa de promptitudinea cu care ni s-a raspuns solicitarilor de catre Cabinetul de Avocatura SORA George Alin. Solicitam intr-un timp relativ scurt asistenta juridica si reprezentare in fata Instantelor de Judecata.

Aflandu-ne intr-o astfel de situatie, am considerat ca sansele cu privire la un eventual succes in cauza erau aproape nule. Dupa ce Instanta a amanat de doua ori pronuntarea, am fost informati de Cabinetul de Avocatura ca am castigat.

Am continuat si vom continua colaborarea cu acest Cabinet, intrucat tinem cont de profesionalismul, de echilibrul si de ambitia cu care ne sunt reprezentate intotdeauna interesele.

Marian A.
Director General - BIROTICA GROUP

Avand in vedere ca sunt atat Arhitect, cat si dezvoltator al unui concept revolutionar pe piata din Romania, am apelat la inceput cu scepticism, iar acum cu multa incredere, la consultanta juridica, pentru a ne extinde afacerea intr-un cadru cat mai legal.

Ne bucuram sa constatam ca dupa mai mult de 3 ani, exista o consecventa si o sincronizare intre problemele juridice pe care le confruntam si adaptabilitatea Cabinetului la exigentele noastre.

Mihai D.
Manager - DB STUDIO

Sunt dezvoltatorul mai multor aplicatii care au ca obiectiv promovarea unor Societati Comerciale si am apelat la serviciile Cabinetului de Avocatura SORA George Alin in vederea unei consultante.

La scurt timp dupa intalnire am solicitat Cabinetului de Avocatura o oferta de servicii juridice lunare, avand in vedere ca mi s-a parut oportuna o astfel de colaborare, raportat la numarul mare de solicitari, in vederea incheierii de Contracte de Promovare, fie prin Aplicatii, fie prin realizarea unui site web.

Prin intermediul acestui Cabinet, am reusit sa negociem si sa incheiem Contracte de Promovare, cu numerosi agenti economici, precum si cu Institutii ale Statului.

Andrei N.
App developer

Your review is important for us

Ellente sque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nam egestas urna at lacus mollis quis vehicula mi condimentum. Donec vehicula diam vulputate lectus blandit bibendum. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent. Donec vehicula diam vulputate lectus.

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla at purus lorem, in feugiat massa. Duis vel sapien mauris.

Address:

102580 Santa Monica BLVD Los Angeles

Phone numbers:

+3 045 224 33 12, +3 045 224 55 15

Social links:

Write about your experience

Send reviewclear