Drept Civil

Oferim consultanta si asistenta juridica, in vederea recuperarii debitelor, a infiintarii societatilor comerciale, in procedura insolventei, pentru redactarea, negocierea si incheierea contractelor comerciale, litigii de munca, dar si reprezentarea in litigii imobiliare, actiuni privind dobandirea de drepturi sau obligarea la respectarea obligatiilor asumate de catre o terta parte.

Drept Penal

Cabinetul de Avocatura si colaboratorii sai va vor apara interesele, pentru a va putea exercita drepturile, atat in faza de urmarire penala, cat si in fata instantei de judecata. Obiectivele avocatilor nostri sunt acelea de a va furniza, la cele mai inalte standarde, servicii de asistenta si reprezentare juridica, in vederea obtinerii celor mai bune rezultate pentru clienti.

Dreptul Familiei

Familia reprezinta totalitatea relatiilor sociale dintre oamenii legati intre ei prin casatorie sau rudenie. Din familie fac parte sotii, parintii si copiii, precum si toate persoanele intre care exista relatii de rudenie. Cabinetul de Avocatura ofera Asistenta Juridica si Reprezentare in fata oricaror instante si in orice litigiu din domeniul Dreptului Familiei.

Drept Administrativ

Asiguram consultanta si asistenta juridica societatilor comerciale, persoanelor fizice din Romania sau din afara tarii, in domeniul taxelor si impozitelor, redactam contestatii impotriva titlurilor executorii emise de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, impotriva actelor emise Administratia Locala sau Centrala (contestatii, litigii in contencios-administrativ la instante de orice grad etc.).

Dreptul Proprietatii Intelectuale

Cabinetul de Avocatura gestioneaza litigii in legatura cu incalcarea dreptului concurentei sau a proprietatii intelectuale. Oferim consultanta in spete privind concurenta neloiala, contracte de distributie, contracte de licenta, nerespectarea legislatiei privind marcile si brevetele de inventie si reprezentam clientii in relatiile cu Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Dreptul Transporturilor

In materia Dreptului Transporturilor, asiguram consultanta si asistenta juridica, in litigii privind solicitari legate de marfa, sau de contaminarea acesteia, in cazul incidentelor pe perioada transportului, depasirea timpului alocat pentru incarcarea sau descarcarea marfii, negocierea contractelor de transport terestru a marfurilor.

Nunc faucibus facilisis pellen tesque facilisis. Sed hendrerit enim non justo posuere placerat. Lorem ipsum dolor sit amet – consectetur adipiscing!

Proin tellus mi, eleifend lorem non venenatis sit amet, ullam corper at ligula. Nunc molestie dolor nec magna fermentum dolor in pharetra orci mollis. Etiam facilisis eu nisi faucibus purus scele risque faucibus.

  • Curabitur pellentesque neque eget diam.

  • Quisque ut nulla at nunc vehicula lacinia.

  • Proin adipiscing porta tellus, ut feugiat nibh adipiscing.

  • Lorem urabitur pellentesque neque eget diam.

  • Glavida ut nulla at nunc vehicula lacinia.

Contact us

[go_pricing id=”demo-earth_01″]