Misiunea noastra

Am dobandit calitatea de Avocat in anul 2011, dupa doi ani in care am desfasurat activitati specifice, timp de aproape un an, alaturi de un Avocat de renume in Jud. Arges si ulterior, alaturi de un Birou Notarial Public in care timp de un an, am avut functia de consilier juridic.

Am fost inca din liceu pasionat de arta oratoriei si am fost insuflat sa cred in Dumnezeu, in principii si in spiritul legii.

Deviza Cabinetului de Avocatura este “Nihil sine Deo! – Nimic fara Dumnezeu!”.

 • People photo project

  People photo project

  Unterdum lacus et nulla commodo sem, at egestas nulla metus vel sapien lorem ipsum.

 • Macro reality

  Macro reality

  Dolor anterdum, lacus et vulputate nulla commodo sem, at egestas nulla metus vel sapien.

 • World photo project

  World photo project

  Nulla facilisi congue eu ornare vel, mattis sed eros, velit nulla egestas nulla metus vel sapien.

 • Book cover design

  Book cover design

  Nullam velit nulla commodo sem, at egestas nulla metus vel imperdiet aptent taciti ad litora torquent per.

 • Summer time photoshoot

  Summer time photoshoot

  Unterdum, lacus et vulputate nulla commodo sem, at egestas nulla metus vel sapien!

 • Weather app

  Weather app

  Lorem ipsum dolor sit amet communitas imperdiet eleifend magna, eget dictum urna to lorem gravida quis.

 • Music app mockup

  Music app mockup

  Lorem ipsum dolor sit amet communitas imperdiet eleifend magna, eget dictum urna to lorem gravida quis.

 • Legal consulting identity

  Legal consulting identity

  Sed interdum, lacus et vulputate pellentesque, velit nulla commodo sem, at egestas nulla metus vel sapien.

 • Portfolio mobile app

  Portfolio mobile app

  Vivamus voluptate velit esse quam nihil molestiae minima veniam quis nostrum feugiat, diam vel tincidunt.

 • Macro experiments

  Macro experiments

  Lacus et vulputate pellen tesque velit nulla commodo sem at egestas lorem ipsum dolor amet.

 • Modern corporate identity

  Modern corporate identity

  Pellen tesque velit nulla commodo sem at egestas unitas potenti ornare felis porttitor amet sit.

 • Surfing lifestyle

  Surfing lifestyle

  Nulla facilisi congue eu ornare vel, mattis sed eros, velit nulla egestas nulla metus vel sapien.

Obiective

 • Stabilim o relatie onesta alaturi de Cient

 • Informam Adversarul ca se poate incheia amiabil litigiul

 • Contactam Institutii pentru a obtine informati si lamuriri

 • Particularizam Speta pe baza Jurisprudentei/Legislatiei

 • Identificarea juridica a intereselor Clientului

 • Redactarea cererilor in numele Clientului

 • Reprezentarea in fata Autoritatiilor competente

 • Executarea dispozitiilor in urma diligentelor depuse

De ce sa alegeti Cabinetul nostru de Avocatura?

Clientii pe care Cabinetul de Avocatura i-a avut pana in prezent va pot confirma ca au beneficiat de servicii juridice de inalta calitate, corelate cu gradul de dificultate pe care fiecare speta l-a presupus si de asemenea, va pot oferi recomandari.

Punem pe primul loc Clientul, iar pentru noi conteaza rezultatele pe care le urmareste. Suntem constienti de faptul ca efectele pe care le poate avea pierderea unui dosar se rasfrang atat asupra vietii personale sau profesionale a Clientului, cat si asupra familiei sau a colaboratorilor/angajatilor acestuia.

Suntem foarte receptivi, in ceea ce priveste solicitarile si intentiile Clientilor, raspundem cu promptitudine la cererile acestora si le oferim consultanta juridica personalizata, pentru a avea cele mai eficiente rezultate.

Indiferent ca este vorba despre reprezentarea in fata Instantelor de Judecata sau nu, Cabinetul nostru de Avocatura foloseste toate resursele legislative, experienta profesionala, dar si ambitia, pentru a va reprezenta cat mai bine interesele.

Avocatul nu isi judeca niciodata clientul, chiar daca acesta este cercetat pentru comiterea unei infractiuni, acest fapt nu inseamna ca se face vinovat de savarsirea infractiunii.

Mizam pe sinceritate, avem principii solide, atat juridice, cat si morale, iar telul nostru este acela de a va fi alaturi, pentru a minimiza disconfortul pe care il creeaza un conflict, un litigiu sau orice alta problema legala.

Contacteaza-ne acum

Principii

Seriozitate

Cabinetul nostru de Avocatura abordeaza fiecare problema cu seriozitate, asigurand clientilor nostri o calitate desavarsita a serviciilor juridice acordate.

Onestitate

Relatiile dintre Cabinetul de Avocatura si clientii sai se bazeaza pe onestitate, probitate, corectitudine, sinceritate si confidentialitate.

Respect

In Statul de Drept, avocatul este indispensabil atat justitiei, cat si justitiabililor si este obligat sa respecte si sa apere drepturile si libertatile acestora.

Ambitie

Ambitia si dorinta de a reusi sa gasim solutia corecta pentru fiecare speta, ne ajuta sa atingem obiectivele stabilite alaturi de clienti.

Experienta

Drept Civil - 5 ani
Drept Penal - 3 ani
Dreptul Familiei - 5 ani
Drept Administrativ - 3 ani
Dreptul Proprietatii Intelectuale - 5 ani
Dreptul Transporturilor - 4 ani

Principalii nostri Clienti

Comunicam in mod constant cu clientii nostri, folosind cele mai noi platforme si aplicatii in domeniu, facem un efort pentru a fi intotdeauna la curent cu ultimele modificari aduse legislatiei in vigoare si utilizam softuri legislative de renume.

Ne dorim si reusim sa fim calificati permanent, sa ne autoinstruim si sa ne adaptam continuu la cerintele pe care piata juridica le emite, fara a uita principiile care au stat la baza profesiei de Avocat, sau valorile morale, care definesc si deosebesc omenirea de restul entitatilor.

Pentru a parcurge periodic toata documentatia trimisa de catre Client, pentru a ne asigura ca s-a folosit un limbaj clar si simplu, stabilim o legatura stransa, transparenta si onesta cu acesta, cu ajutorul unui sistem de “Follow up” al stadiului Dosarului sau al Proiectului pe care suntem mandatati sa il demaram, prin apeluri telefonice, conferinte online, dar si comunicari electronice, prin email, posta sau fax, apeland la toate sursele care ne pot oferi informatii clare si utile.

NETVERS
SOMECO
TVR
Casa Romaneasca
Bucharest Old City
Logo05
Logo03
Logo02

Parerile Clientilor

 • Am fost surprinsi inca din prima clipa de promptitudinea cu care ni s-a raspuns solicitarilor de catre Cabinetul de Avocatura SORA George Alin. Solicitam intr-un timp relativ scurt asistenta juridica si reprezentare in fata Instantelor de Judecata.

  Aflandu-ne intr-o astfel de situatie, am considerat ca sansele cu privire la un eventual succes in cauza erau aproape nule. Dupa ce Instanta a amanat de doua ori pronuntarea, am fost informati de Cabinetul de Avocatura ca am castigat.

  Am continuat si vom continua colaborarea cu acest Cabinet, intrucat tinem cont de profesionalismul, de echilibrul si de ambitia cu care ne sunt reprezentate intotdeauna interesele.

  Marian A.
  Director General - BIROTICA GROUP
 • Prin intermediul Cabinetului de Avocatura, ne-am recastigat increderea in valori precum: corectitudinea, punctualitatea si transparenta AVOCATULUI. Acest Cabinet de Avocatura intruneste toate calitatile necesare pentru a reovla problemele Societatii noastre cu promptitudine, obiectivul principal fiind de a gasi o solutie practica si in corespondenta cu cerintele noastre. Cabinetul de Avocatura ne-a reprezentat cu profesionalism interesele in relatiile cu partenerii sau colaboratorii nostri, cat si in fata instantelor de judecata, cu responsabilitate si confidentialitate.

  Marian D.
  Director General - SOMECO SA
 • Am contactat Cabinetul de Avocatura, inca din momentul in care ne-am lansat pe piata, am infiintat Societatea cu ajutorul Cabinetului si ne-am desfasurat activitatea, dezvoltandu-ne exponential de-a lungul timpului alaturi de acest partener.

  Contractele au fost atent studiate si concepute, iar ulterior revizuite, in functie de realitatiile juridice, in asa fel incat sa minimizam riscurile si sa nu existe nici clauze abuzive.

  Adrian D.
  Manager - NETVERS SRL
 • Am apelat intamplator la Cabinetul de Avocatura dupa ce am fost sanctionati contraventional. Nu cunosteam foarte bine legislatia in vigoare, motiv pentru care am contactat acest Cabinet.

  In urma unei indelungate experiente si relatii, putem confirma ca ne-au fost de un real folos sfaturile pe care le-am pus in practica, precum si informarea cu acuratete in ceea ce priveste domeniul nostru de activitate.

  Contractele de Amanet au fost redactate de Cabinetul de Avocatura SORA George Alin, sub atata supraveghere a Avocatului Titular, si ori de cate ori am solicitat o actualizare, am primit un nou draft ce a corespuns cerintelor noastre.

  Razvan S.
  Manager - PAWN AMANET
 • Sunt dezvoltatorul mai multor aplicatii care au ca obiectiv promovarea unor Societati Comerciale si am apelat la serviciile Cabinetului de Avocatura SORA George Alin in vederea unei consultante.

  La scurt timp dupa intalnire am solicitat Cabinetului de Avocatura o oferta de servicii juridice lunare, avand in vedere ca mi s-a parut oportuna o astfel de colaborare, raportat la numarul mare de solicitari, in vederea incheierii de Contracte de Promovare, fie prin Aplicatii, fie prin realizarea unui site web.

  Prin intermediul acestui Cabinet, am reusit sa negociem si sa incheiem Contracte de Promovare, cu numerosi agenti economici, precum si cu Institutii ale Statului.

  Andrei N.
  App developer
 • “Am beneficiat de o colaborare eficienta, cu rezultate, alaturi de Cabinetul de Avocatura Sora George Alin si ne-a fost oferita o satisfactie maxima, atat in gasirea unei solutii pentru problema noastra, cat si in ceea ce priveste colaborarea cu acest Cabinet, care ne-a oferit cu profesionalism suportul legal solicitat."

  Daniel P.
 • In calitate de Administrator al Hotelului 'Casa Romaneasca' am incheiat, la atenta supervizare a acestui Cabinet de Avocatura, contracte cu Agentii de Turism, Contracte de Publicitate, Contracte cu Furnizori.

  Am fost reprezentati de-a lungul timpului in fata Instantelor de Judecata de acest Cabinet de Avocatura si am beneficiat de o asistenta juridica ireprosabila.

  Creantele pe care Instanta ni le-a acordat, impreuna cu penalitatile de intarziere, au fost recuperate de Cabinet.

  Vasile A.
  General Manager - HOTEL CASA ROMANEASCA
 • Avand in vedere ca sunt atat Arhitect, cat si dezvoltator al unui concept revolutionar pe piata din Romania, am apelat la inceput cu scepticism, iar acum cu multa incredere, la consultanta juridica, pentru a ne extinde afacerea intr-un cadru cat mai legal.

  Ne bucuram sa constatam ca dupa mai mult de 3 ani, exista o consecventa si o sincronizare intre problemele juridice pe care le confruntam si adaptabilitatea Cabinetului la exigentele noastre.

  Mihai D.
  Manager - DB STUDIO