Hello and welcome!

Nulla facilisi congue eu urna to lorem gravida quis ornare vel, mattis sed eros. Unterdum, lacus et vulputate pellen tesque, sit amet comm iunitas imperdiet eleifend velit nulla commodo sem, at egestas nulla metus vel sapien! Lorem ipsum dolor sit amet communitas erdum, lacus et vulpe, velit nulla commodo sem!

Lorem ipsum dolor sit amet communitas imperdiet eleifend magna, eget dictum urna to lorem gravida quis.

Products & services

Drept Civil

Oferim consultanta si asistenta juridica, in vederea recuperarii debitelor, a infiintarii societatilor comerciale, in procedura insolventei, pentru redactarea, negocierea si incheierea contractelor comerciale, litigii de munca, dar si reprezentarea in litigii imobiliare, actiuni privind dobandirea de drepturi sau obligarea la respectarea obligatiilor asumate de catre o terta parte.

Drept Penal

Cabinetul de Avocatura si colaboratorii sai va vor apara interesele, pentru a va putea exercita drepturile, atat in faza de urmarire penala, cat si in fata instantei de judecata. Obiectivele avocatilor nostri sunt acelea de a va furniza, la cele mai inalte standarde, servicii de asistenta si reprezentare juridica, in vederea obtinerii celor mai bune rezultate pentru clienti.

Dreptul Familiei

Familia reprezinta totalitatea relatiilor sociale dintre oamenii legati intre ei prin casatorie sau rudenie. Din familie fac parte sotii, parintii si copiii, precum si toate persoanele intre care exista relatii de rudenie. Cabinetul de Avocatura ofera Asistenta Juridica si Reprezentare in fata oricaror instante si in orice litigiu din domeniul Dreptului Familiei.

Drept Administrativ

Asiguram consultanta si asistenta juridica societatilor comerciale, persoanelor fizice din Romania sau din afara tarii, in domeniul taxelor si impozitelor, redactam contestatii impotriva titlurilor executorii emise de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, impotriva actelor emise Administratia Locala sau Centrala (contestatii, litigii in contencios-administrativ la instante de orice grad etc.).

Testimonials

 • “Am beneficiat de o colaborare eficienta, cu rezultate, alaturi de Cabinetul de Avocatura Sora George Alin si ne-a fost oferita o satisfactie maxima, atat in gasirea unei solutii pentru problema noastra, cat si in ceea ce priveste colaborarea cu acest Cabinet, care ne-a oferit cu profesionalism suportul legal solicitat."

  Daniel P.
 • Am apelat intamplator la Cabinetul de Avocatura dupa ce am fost sanctionati contraventional. Nu cunosteam foarte bine legislatia in vigoare, motiv pentru care am contactat acest Cabinet.

  In urma unei indelungate experiente si relatii, putem confirma ca ne-au fost de un real folos sfaturile pe care le-am pus in practica, precum si informarea cu acuratete in ceea ce priveste domeniul nostru de activitate.

  Contractele de Amanet au fost redactate de Cabinetul de Avocatura SORA George Alin, sub atata supraveghere a Avocatului Titular, si ori de cate ori am solicitat o actualizare, am primit un nou draft ce a corespuns cerintelor noastre.

  Razvan S.
  Manager - PAWN AMANET
 • Prin intermediul Cabinetului de Avocatura, ne-am recastigat increderea in valori precum: corectitudinea, punctualitatea si transparenta AVOCATULUI. Acest Cabinet de Avocatura intruneste toate calitatile necesare pentru a reovla problemele Societatii noastre cu promptitudine, obiectivul principal fiind de a gasi o solutie practica si in corespondenta cu cerintele noastre. Cabinetul de Avocatura ne-a reprezentat cu profesionalism interesele in relatiile cu partenerii sau colaboratorii nostri, cat si in fata instantelor de judecata, cu responsabilitate si confidentialitate.

  Marian D.
  Director General - SOMECO SA
 • In calitate de Administrator al Hotelului 'Casa Romaneasca' am incheiat, la atenta supervizare a acestui Cabinet de Avocatura, contracte cu Agentii de Turism, Contracte de Publicitate, Contracte cu Furnizori.

  Am fost reprezentati de-a lungul timpului in fata Instantelor de Judecata de acest Cabinet de Avocatura si am beneficiat de o asistenta juridica ireprosabila.

  Creantele pe care Instanta ni le-a acordat, impreuna cu penalitatile de intarziere, au fost recuperate de Cabinet.

  Vasile A.
  General Manager - HOTEL CASA ROMANEASCA
 • Am contactat Cabinetul de Avocatura, inca din momentul in care ne-am lansat pe piata, am infiintat Societatea cu ajutorul Cabinetului si ne-am desfasurat activitatea, dezvoltandu-ne exponential de-a lungul timpului alaturi de acest partener.

  Contractele au fost atent studiate si concepute, iar ulterior revizuite, in functie de realitatiile juridice, in asa fel incat sa minimizam riscurile si sa nu existe nici clauze abuzive.

  Adrian D.
  Manager - NETVERS SRL
 • Am fost surprinsi inca din prima clipa de promptitudinea cu care ni s-a raspuns solicitarilor de catre Cabinetul de Avocatura SORA George Alin. Solicitam intr-un timp relativ scurt asistenta juridica si reprezentare in fata Instantelor de Judecata.

  Aflandu-ne intr-o astfel de situatie, am considerat ca sansele cu privire la un eventual succes in cauza erau aproape nule. Dupa ce Instanta a amanat de doua ori pronuntarea, am fost informati de Cabinetul de Avocatura ca am castigat.

  Am continuat si vom continua colaborarea cu acest Cabinet, intrucat tinem cont de profesionalismul, de echilibrul si de ambitia cu care ne sunt reprezentate intotdeauna interesele.

  Marian A.
  Director General - BIROTICA GROUP

This demo is powered by The7 WordPress Theme

The7 – all you need to create an awesome website. It’s fun & easy to work with!

Pricing plans

 1. Lorem temporur adipiscing;

 2. Phaseu tempor sit lorem;

 3. Wael venenatis et eu mauris;

 4. Lorem ipsum dolor conse.

Sed interdum, lacus et vulputate pellen tesque, velit nulla commodo sem, at egestas nulla metus vel sapien! Lorem ipsum dolor sit amet communitas imperdiet eleifend magna, eget dictum urna to lorem gravida quis. Nulla facilisi congue eu ornare vel, mattis sed eros.

[go_pricing id=”demo-earth_01_4_col”]

Recent news & events

Popular topics